Underwear

Onze collectie:

Onze merken:

Muchachomalo is rebels, het ondergoed vertelt een verhaal, met opvallende eigentijdse prints en strips, voor zowel jong als oud! Muchachomalo stelt elk jaar een nieuw thema centraal. Waarbij elke boxer een duidelijke weergave geeft van een bekend sprookje of verhaal uit dit thema, die op eigen wijze verteld wordt.

homepage blok

Eminence, de specialist in ondergoed uit het Franse Nîmes, staat reeds meer dan 60 jaar synoniem voor kwaliteit en comfort. Door hun continue streven naar innovatie hebben zij steeds ondergoed gebracht geproduceerd met de meest kwalitatieve materialen en technieken. Hierdoor is Eminence uitgegroeid tot een belangrijke aanbieder van kwalitatief ondergoedmet tijdloze klasse.

Inderwear-Eminence-800x500

Christian Cane is een Frans modehuis gespecialiceerd in nachtkleding en homewear. Christian Cane laat zien dat een pyjama ook fashionable kan zijn en geeft zijn kleding een doel. De kleding van Christian Cane is heerlijk om te dragen en houdt je warm wanneer je net uit bed komt, of de rest van de dag de deur niet meer uit hoeft. Na fijne douche kun je rustig op de bank ploffen in een pyjama of kamerjas om heerlijk tot ontspanning te komen.

nachtkledij homepage

Pilus is een Frans modehuis wat zich richt op kleding voor binnenhuis gemaakt voor comfort in het hoger segment. Met Pilus haal je kwaliteit in huis. Door de fijne afwerking en de gebruikte stoffen waar Pilus mee werkt zijn de producten van Pilus bijzonder duurzaam en staan garant voor comfort en lang draagplezier. Het modehuis kent een basiscollectie genaamd de Alaska en een fashion collectie die door de seizoenen heen verandert.